Vanliga frågor

Hur betalar man hos er?
Hos oss kan man betala med antingen kontanter eller kort (OBS ej Amex eller Diners). Swish fungerar EJ då stugan inte har mobiltäckning.

Hur tar man sig till er?
Du kan exempelvis åka längdskidor, gå med snöskor, åka handspann, åka snöskoter eller förboka skotertaxi!
Längdskidor: Enklast tar du skidspåret som börjar vid Högfjällsgården (stora parkeringen mittemot Gammelgården, Högis). Det är cirka 4 km. Det finns också skidspår mellan Hemfjällstugan och Storfjällsgraven.
Snöskoter: För skoteråkare hänvisar vi till de ledkartor och regler som råder i Sälen, kör endast på utmarkerad skoterled och respektera förbudsområden & dina medmänniskor.
Hundspann: Kontakta Fjälläventyr i Sälen.

Hur kan man få uppdatering om skidspåren?
Följ oss på sociala medier! Då det inte finns någon mottagning vid stugan är det svårt för oss att uppdatera under dagen men oftast hjälper våra kollegor på Leonarden oss att sköta uppdateringarna. Vi drar längdskidspåren flera gånger i veckan.

Har ni något allergianpassat på menyn?
Då våra köksmöjligheter på fjället är begränsade är det svårt för oss kunna erbjuda diverse allergianpassad mat och fika. Det bästa är om du frågar innan din vistelse gällande just din allergi eller meddelar oss en dag innan så försöker vi alltid (beroende på allergi och förmåga) att lösa det.

Finns det glutenfria våfflor?
Nej tyvärr. Vi erbjuder varm soppa som är glutenfri, fika och varm- & kall dryck.

Jag behöver snabbt komma i kontakt med er?
Då våra telefonmöjligheter är begränsade dagtid hänvisar vi all kontakt till Leonarden 0280-26065, booking@leonarden.se eller skriv ett meddelande till oss på Facebook eller Instagram.

Vad ska jag tänka på innan jag åker till er?
Lägg allt åt sidan en stund och NJUT! Klä dig efter väder och respektera naturens krafter. På Storfjällsgraven inte finns mottagning, rinnande vatten eller el. Vi erbjuder utedass och lagar maten genom klassisk ved- & gasspis.
Vistas alltid på fjället efter egen förmåga!

Sist men inte minst, VARMT VÄLKOMMEN till fantastiska Storfjällsgraven önskar vi dig!